В Атлантичному океані сформувався тропічний шторм «Марія»

В Атлантичному океані сформувався тропічний шторм «Марія»

Метеорологи прогнозують посилення шторму

В Атлантичному океані поблизу берегів Південної Америки і Карибського моря сформувався тропічний шторм «Марія». Про це повідомляє центр попередження ураганів США.

Наразі шторм просувається на захід зі швидкістю приблизно 32 км/год.

Метеорологи прогнозують посилення шторму. За даними центру, на початку наступного тижня «Марія» посилиться до урагану і торкнеться Підвітряних островів у Карибському морі.

До середини тижня «Марія» може досягти Віргінських Островів і Пуерто-Ріко.

Нагадаємо, ураган «Ірма» - найпотужніший ураган, зареєстрований коли-небудь в Атлантичному океані - завдав нищівного удару по частині території США і островах Карибського басейну. Острови Барбуда і французька частина острова Сен-Мартен, за словами влади, перетворилися на купу руїн.

На Барбуда зруйновано 95 відсотків об'єктів власності, в тому числі 30 відсотків - повністю. Приблизно така ж ситуація - у французькій частині Сен-Мартена. Тільки на цих двох островах загинули, за даними МВС Франції, вісім чоловік.

У Флориді понад 6 мільйонів жителів змушені були залишити свої будинки, близько 114 тисяч були розміщені в центрах евакуації. Майже чотири мільйони людей залишилися без електрики.

Щонайменше 81 людина загинула в результаті буревію «Ірма» та його руйнівних наслідків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: