В «Борисполі» обіцяють полегшити життя транзитним пасажирам

В «Борисполі» обіцяють полегшити життя транзитним пасажирам
Рябікін заявив про плани наростити транзитну зону та збільшити зону контролю пасажирів

Термінал D стане більш пристосованим для транзитних пасажирів до кінця року

Термінал D міжнародного аеропорту «Бориспіль» до кінця цього року стане більш пристосованим для транзитних пасажирів. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін.

За його словами, адміністрація аеропорту планує, зокрема, наростити транзитну зону та збільшити зону контролю пасажирів.

«Інфраструктурно термінал D (нині головний термінал «Борисполя») проектувався, на жаль, більше для перевезення «з точки в точку», і трансферні можливості були доволі обмежені. Приріст транзитних пасажирів поставив перед нами вимогу реконструкції цього нового терміналу. Ми нарощуємо транзитну зону, збільшуємо зону контролю пасажирів, які пересідають з рейсу на рейс. Розширимо зону очікування в галереї вильоту. Там з’являться додаткові площі для розміщення магазинів duty free і точок громадського харчування. Це відбудеться вже наприкінці цього року», - розповів Рябікін.

Директор аеропорту зазначив, що сьогодні «Бориспіль» гарантує компаніям, що з одного літака на інший можна пересісти за 55 хвилин. Зараз аеропорт працює над тим, щоби скоротити цей час до 45 хвилин.

«Як тільки розширимо зони трансферу, наступними двома проектами будуть розширення багажного відділення, збільшення кількості виходів на автобус. І тоді можна буде говорити про економію часу», - сказав він.

Рябікін додав, що аеропорт починає роботи із розширення.

Раніше Рябікін прокоментував заяву міністра інфраструктури Володимира Омеляна про те, що вже протягом двох тижнів аеропорт «Бориспіль» укладе контракт із лоукостером Ryanair

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: