В БПП заявили, що ТСК має перевірити тарифи за часів уряду Тимошенко

В БПП заявили, що ТСК має перевірити тарифи за часів уряду Тимошенко

На думку Гриніва, проблема ціни на газ походить не з 2014 року, а з часів президентства Ющенка

«Блок Петра Порошенка» не проти створення тимчасової слідчої комісії щодо тарифів, однак ця комісія повинна розслідувати не підвищення тарифів з 2014 року, а встановлення тарифів на час уряду Юлії Тимошенко. Про це в програмі «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат («БПП») Ігор Гринів.

«Ми готові створити таку слідчу комісію, але не для того, щоб ви піарились просто словом «тарифи», як мантру повторювали «тарифи, тарифи, тарифи», а давайте дійсно будемо займатись проблемою, слідча комісія з питань ціноутворення в газовій сфері, не 2014 року, а там де ця проблема виникла. Ця проблема виникла в 2005 році, ця проблема виникла з газових контрактів заключних урядом Юлії Тимошенко, попередньою помилкою Віктора Андрійовича в 2005 році, коли він зруйнував попередню схему домовленостей про покупку газу», - зазначив він.

Як повідомлялося, раніше лідер фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко зазначила, що від фракції БПП надійшла пропозиція назвати комісію «ТСК щодо проблем у газовій сфері».

«Це означає, що до тарифів ніхто не доторкнеться», - сказала вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: