В Дніпропетровську діти загиблих бійців АТО отримають сертифікати на безкоштовне лікування і навчання

Сертифікати отримають понад 160 дітей.

Діти загиблих бійців АТО отримають сертифікати на безкоштовне лікування у клініках області, а також на навчальні тренінги. Такий подарунок до Дня захисту дітей підготували приватні підприємці Дніпропетровщини.

«Підприємці області підготували подарунки до Дня захисту дітей. Хлопчикам та дівчаткам з родин загиблих бійців АТО, а також тих, хто отримав важкі поранення у боях, вручать сертифікати на безкоштовні медичні та освітні послуги», – повідомив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман.

Діти зможуть обстежитися та пролікуватися у шести клініках регіону.

Василь Міщук працює стоматологом в одному з цих медзакладів. Розповідає: «Я сам пройшов АТО. Там мені доводилося закривати очі своїм побратимам. Вони були справжніми патріотами, які до останнього боролися за незалежність нашої країни. Майже у кожного з них були сім’ї, діти. Сьогодні хочеться просто підтримати родини героїв, хоча б у такий спосіб їм віддячити».

Також хлопчики та дівчатка з родин учасників АТО зможуть пройти безкоштовні навчальні тренінги. Вони допоможуть визначитися з майбутньою спеціальністю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: