В Італії різко збільшилося число тих, хто одужав від Covid-19

В Італії різко збільшилося число тих, хто одужав від Covid-19
В Італії число хворих на коронавірус зменшилося вперше від початку пандемії 

2723 пацієнтів, які перехворіли на коронавірус, минулої доби були виписані з італійських лікарень

Вперше з початку епідемії коронавірусу в Італії зменшилась кількість тих, хто на даний момент має позитивний результат тесту на коронавірус.

Про це свідчать дані Управління цивільного захисту Італії.

Станом на 21 квітня в Італії налічується 107 709 хворих з коронавірусом. Вчора таких було 108 237. Таким чином, вперше з початку пандемії число активних випадків коронавірусу знизилося.

Такі показники пояснюються рекордною кількістю пацієнтів, які видужали.

На сьогоднішній день в Італії зафіксовано 183 957 осіб, які заразилися коронавірусом (ця цифра включає і тих, хто помер, і тих, хто видужав). Сьогодні коронавірус виявили у 2729 осіб. Це дещо більше, ніж вчора, адже напередодні було виявлено 2256 нових випадків захворювання.

Від початку пандемії в Італії 24 648 пацієнтів померли, із них 534 людини померли за минулу добу. Вчора померлих було 454.

Станом на вівторок 51 600 пацієнтів були виписані з лікарень  - з них 2723 протягом останньої доби, в порівнянні з вчорашнім днем зростання кількості виписаних пацієнтів склало  5,6%.

До слова, у ВООЗ заперечили штучне походження Covid-19Поки незрозуміло, як вірус передався людині, однак безперечно була тварина, що певний час переносила вірус у собі. Все вказує на те, що наприкінці минулого року вірус виник у кажанів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: