В Італії за минулу добу від коронавірусу померли 610 людей

В Італії за минулу добу від коронавірусу померли 610 людей
Другий день поспіль в Італії зростає кількість нових хворих
Фото: Гліб Белгов

Загальна кількість померлих в Італії від коронавірусу перевищила 18 тисяч людей

В Італії з початку епідемії коронавірусу захворіли 143 626 осіб, з них 18 279 осіб померли.

Про це повідомили в Департаменті цивільного захисту Італії.

За останні 24 години в лікарнях померли 610 осіб, що на 68 летальних випадків більше в порівнянні з вчорашнім днем, коли повідомили про 542 смерті.

Кількість випадків інфікування коронавірусом збільшилася на 4204. Добовий приріст числа хворих спостерігається другий день поспіль.

З 96 877 пацієнтів з коронавірусом 28 399 були госпіталізовані, 64 873 перебувають в домашніх умовах.

У всьому світі коронавірусом заразилися понад 1,5 млн осіб. Від ускладнень, викликаних інфекцією, померли понад 90 тисяч пацієнтів. Від Covid-19 вилікувалися щонайменше 340 тисяч осіб.

До слова, у ВООЗ вже попередили, що зменшення кількості нових інфікованих коронавірусом не має бути приводом для послаблення карантинних заходів у Європі.

Раніше повідомлялось, що в Італію вирушили 20 українських лікарів для допомоги в боротьбі з коронавірусом. Лікарі поїхали в Італію на 14 днів. Після повернення вони будуть поміщені на обсервацію.

Лікар Гліб Белгов, який є одним членів української делегації медиків, що прилетіли в Італію допомагати із лікуванням хворих на коронавірус, розповів про італійський досвід протидії інфекції«Мене питають чи не страшно мені тут. Сьогодні я вперше піймав себе на думці, що страшно. Не за себе. Дивлячись на обладнання яке є в цій, достатньо невеликій лікарні мені страшно за те, як ми зможемо впоратися вдома зі значним збільшенням пацієнтів лікуючи їх термометром, крапельницею та червоним ковпачком», — зазначив лікар.

Як повідомлялось, в Україні станом на ранок 9 квітня 1892 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 224 нові випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: