В Італії зросла добова смертність від коронавірусу

В Італії зросла добова смертність від коронавірусу

За останню добу жертвами епідемії стали 262 людини

В Італії за минулу добу зросла добова кількість смертей від коронавірусу - 262 людини стали жертвами епідемії (195 людей за минулу добу). 

Про це свідчать нові дані Департаменту цивільного захисту Італії.

Після декількох днів, протягом яких добова смертність була меншою за 200 людей, дані четверга із 262 смертями перевищують цей поріг. Загалом від початку епідемії померли 31 368 людей.

Водночас позитивом є зафіксований новий історичний мінімумом у взаємозв'язку між кількістю нових заражених та проведених тестів. 992 особи мали підтверджений вірус минулої доби.

Загальне число пацієнтів за добу скоротилася більш ніж на дві тисячі і становить 76 440. У реанімаціях перебувають 855 пацієнтів.

Кількість тих, хто одужав, у четвер загалом складає 115 288.

У середу уряд Італії презентував пакет заходів зі стимулювання економіки на 55 мільярдів євро, щоб подолати економічний вплив пандемії коронавірусу.

Нагадаємо, з 4 травня в країні почала діяти друга фаза пом’якшення карантину, запровадженого у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Бари, ресторани, перукарні та салони краси відкриються по всій Італії з 18 травня.

Як відомо, Британія обігнала Італію за кількістю хворих на Covid-19. З початку пандемії коронавірусом захворіли 223 тис. британців. З 5 травня число нових випадків знижується. За минулу добу Covid-19 виявили у 3877 людина. Також було зареєстровано 210 нових смертей

До слова, кількість людей, які вилікувалися від Covid-19, перевищила 1,5 млн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: