В Ізмаїлі через отруєння до лікарень звернулось вже 250 осіб

В Ізмаїлі через отруєння до лікарень звернулось вже 250 осіб

З мешканцями ведуть роз’яснювальну роботу щодо заборони купатися

В Ізмаїлі Одеської області до лікарні з симптомами отруєння звернулося вже 250 осіб, з них 147 дітей.

Про це повідомив спікер Державної санітарно-епідеміологічної служби Одеської області Андрій Мельников ефірі телеканалу «112.Украіна», передає Інтерфакс-Україна.

За його словами, над з'ясуванням причин масового отруєння продовжують працювати співробітники санепідемстанції, але поки результатів аналізів немає.

Разом з тим, представники Ізмаїльського прикордонного загону (Одеська область) охороняють відкриті водойми міста і ведуть роз'яснювальну роботу з місцевим населенням щодо заборони купання з метою подолання небезпеки масового отруєння людей.

Як повідомила в суботу прес-служба Державної прикордонної служби України, таке рішення було прийнято на ранковій екстреній нараді у керівництва міста з представниками Ізмаїльського прикордонного загону, Ізмаїльського відділу поліції, медичних установ і шкіл.

«Зараз охоронцями кордону оточені водойми, а саме канал навпроти Морвокзалу, так зване «Криве озеро» біля старого пляжу і «Лебяже озеро», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що вищевказані заходи триватимуть поки не буде знята надзвичайна ситуація на місцевому рівні.

У свою чергу міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко на своїй сторінці в Фейсбук повідомив, що проби води у водопроводі міста відповідають санітарним нормам.

«Ставимо вас до відома, що КП «Ізмаїльське ВУВКГ» працює в штатному режимі. Аналізи проб води відповідають санітарним нормам. Передумов для відключення води немає. Дотримуйтесь санітарно-гігієнічних норм», - написав мер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: