В Колумбії офіційно зареєстрували перший шлюб між трьома чоловіками

В Колумбії офіційно зареєстрували перший шлюб між трьома чоловіками

У південно-американській країні існує безліч одностатевих союзів з трьох осіб, але це перший випадок, зареєстрований офіційно

Троє чоловіків у Колумбії вперше уклали офіційний шлюб, повідомляє The Telegraph. Влада визнала за новим союзом усі цивільні права, які отримують в країні традиційні сім'ї, зокрема право на успадкування.

Партнери підписали необхідні юридичні документи в місті Медельїн 12 червня. Шлюб уклали актор Віктор Уго Прада, спортивний тренер Джон Алехандро Родрігес і журналіст Мануель Хосе Бермудес.

Як зазначив юрист і правозахисник Герман Перфетто, в Колумбії існує безліч одностатевих союзів з трьох осіб, але це перший випадок, зареєстрований офіційно. «Це визнання того, що існують й інші види сімей», - сказав він.

У 2016 році Колумбія стала четвертою південноамериканської країною (після Аргентини, Бразилії і Уругваю), в якій узаконили одностатеві шлюби. Роком раніше в республіці зняли обмеження на всиновлення дітей гомосексуальними парами.

Бразилія після легалізації одностатевих шлюбів в 2013 році теж почала реєструвати союзи з трьох осіб, як чоловічі, так і жіночі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: