У Путіна назвали привітання Ердогана з Днем Росії безмістовним

У Путіна назвали привітання Ердогана з Днем Росії безмістовним
Обозреватель

Змістовних моментів, на наш жаль, в цьому посланні не міститься, зазначив Пєсков

Послання президента Туреччини Реджепа Ердогана, яке було направлено його російському колезі Володимиру Путіну з нагоди Дня Росії, носить суто протокольний характер. Про це розповів прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков, повідомляє «Інтерфакс».

«Це протокольне послання, обмін такими посланнями відбувається традиційно з нагоди національних днів. Це протокольна і звичайна практика в міжнародних відносинах. Як правило, такі послання не потребують будь-яких відповідей», - заявив Пєсков.

Він додав, що «будь-яких інших, змістовних моментів, на наш жаль, в цьому посланні не міститься».

Пєсков також роз'яснив, що ускладнення відносин на дипломатичному рівні не завжди є причиною для припинення обміну протокольними листами. «У цьому році [послання] надійшло, але це ж перший національний день після нападу Туреччини на наш літак», - зазначив представник Кремля.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган написав вітального листа президенту Росії Володимиру Путіну до Дня Росії, який святкували 12 червня.

Нагадаємо, Росія наполягає на тому, що відносини з Туреччиною нормалізуються з «принесенням вибачень» за літак, який був знищений через порушення кордону. Однак про вибачення у зв'язку з загибеллю пілотів вертольота, збитого в Туреччині російською ракетою, яка потрапила в руки терористичної організації РПК, вона не говорить ні слова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: