В Кремлі вважають, що пов'язувати санкції проти Росії з виконанням Мінських угод нелогічно

В Кремлі вважають, що пов'язувати санкції проти Росії з виконанням Мінських угод нелогічно

На думку РФ, реалізація Мінських угод - відповідальність Києва

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що пов'язувати санкції проти Росії з виконанням Мінських угод нелогічно, їх реалізація - відповідальність Києва.
Відповідаючи на питання журналіста про те, що повинен зробити Київ, на думку Кремля, щоб зустріч в «нормандському форматі» на рівні глав все-таки відбулася, Пєсков запропонував відкрити «в інтернеті Мінські угоди, там все написано, не так багато - там буквально вистачить пальців однієї руки».
«Демонстрація готовності до обговорення ось цих пунктів - це і є сигнал до того, що існує надія все-таки на те, що в осяжній перспективі ми приступимо до реалізації, тому що, на жаль, ні Франція, ні Німеччина, ні Росія не можуть виконати жодного пункту, який я маю на увазі, це може зробити тільки Київ, і про це теж неодноразово говорив президент Путін, в тому числі, він пояснював це і учасникам саміту міжнародних інформаційних агентств», - зазначив прес-секретар президента РФ.
«Тому ми вважаємо абсолютно нелогічними фрази про ув'язку санкцій і виконання Москвою Мінських угод, тобто фактично можна тільки пов'язувати санкції з виконанням Києвом Мінських угод, ось це ще більш-менш логічно», - додав він.
Джерело: РИА Новости

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: