В МВС Сербії анонсували покарання для демонстрантів, які захопили будівлю держтелерадіо

В МВС Сербії анонсували покарання для демонстрантів, які захопили будівлю держтелерадіо
Міністр внутрішніх справ Сербії Небойша Стефановіч

Протестувальникам пообіцяли «реальні покарання»

Міністр внутрішніх справ Сербії Небойша Стефановіч анонсував покарання для протестувальників, які брали участь у захопленні будівлі державної телерадіокомпанії 16 березня.

Про це повідомляє видання PTS.

За його словами, відповідальність за свої дії понесе кожен з учасників протесту, які в суботу увірвалися в будівлю національного телебачення Сербії PTS.

«Кожна людина, яка увірвалась в будівлю RTS, буде покарана. Закликаю всіх громадян припинити порушувати закон. Закликаю лідерів «Союзу за Сербію« припинити знищувати майно та погрожувати журналістам», - сказав міністр.

Він також нагадав протестувальникам про «македонський сценарій», оскільки в Македонії за вторгнення в урядові будівлі порушникам винесли терміни до 17 років ув'язнення.

Нагадаємо, у столиці Сербії - Белграді - учасники антипрезидентськоuj мітингу в п'ятницю, 16 березня, вторглися в будівлю держтелерадіо компанії РТС. Демонстранти закидали камінням співробітників поліції, а після зламали двері будівлі сербського держтелебачення, зайнявши в підсумку приміщення телерадіокомпанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: