В Нацраді пояснили, хто мав ловити скандальну російську продюсерку «Інтера»

В Нацраді пояснили, хто мав ловити скандальну російську продюсерку «Інтера»
Перший заступник голови Нацради Ольга Герасим’юк
www.mediabusiness.com.ua

Герасим’юк була здивована, тим що «НІС» так швидко звільнив Столярову

З приводу інцидентів із колишнім продюсером інформаційного мовлення на телеканалі «Інтер» Марією Столяровою, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулась до СБУ. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповіла перший заступник голови Нацради Ольга Герасим’юк.

«По ній (Столяровій) потрібно отримати підтвердження того, чи вона вела таку діяльність і чи ця її переписка справжня. Ми зробили те, що належить, – звернулися до СБУ», - зазначила вона.

За словами Герасимюк, Нацрада за своїм функціоналом реагує на порушення, які пішли в ефір, а «вирішувати, кого брати на роботу, чи не брати – це вже законом трактується  як втручання в господарчу діяльність суб'єкта».

«Коли її (Столярову) виганяли, я запитала у «НІСу» (компанія, що виробляє новини для «Інтера», – «Главком»): чому ви її так швидко звільнили? Ви знаєте, що вона вела якусь таку діяльність й тому так реагуєте, чи просто зробили це під чиїмось тиском? Чому ви її не захищаєте, якщо вона не винна? Відповіді ніякої не було. А потім з'явилася ця переписка. Проте це робота Служби безпеки – в умовах війни це вони мали б перевірити, кого тут і для чого беруть на роботу», - сказала Герасим’юк.

Нагадаємо, у лютому 2016 року СБУ видворила з України та заборонило в’їзд на п’ять років самій Марії Столяровій. Причиною стало те, що 21 лютого в програмі «Подробности недели» на каналі «Інтер» вона вимовила фразу з використанням нецензурної лексики. Інцидент стався під час прямого ефіру, коли журналістка Олена Зоріна спілкувалася з родичами загиблих на Євромайдані 18-21 лютого 2014 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: