В «Народному фронті» звинувачують Саакашвілі в агресивному популізмі

В «Народному фронті» звинувачують Саакашвілі в агресивному популізмі

На думку Бурбака, чергові заяви Саакашвілі - це спільні дії з популістами і Опоблоком задля дочасних виборів

Після невдалої спроби сісти в крісло голови уряду губернатор Одещини об’єднався з широкою опозицією для дестабілізації ситуації в країні. Про заявив під час спілкування з пресою голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.
«Бачу, що коли Саакашвілі не вдалось стати прем'єр-міністром, він об'єднався з «ширкою» - широкою опозицією - «Батьківщиною» і Опоблоком, і буде робити все, щоб розхитати човна соціально-політичного життя в країні, щоб провести позачергові парламентські вибори, за якими прийдуть позачергові президентські. Агресивний популізм в Україні набрав обертів», - сказав Бурбак.
Він наголосив, що Саакашвілі замість того, щоб піднімати і розвивати Одеську область, знову вдався до огульних звинувачень.
«Зараз Одеська область пасе задніх, і все йому хтось заважає. Йому заважають побудувати дорогу на Рені - нема грошей. Дали грошей, а він заявляє, що дороги нема. Йому треба перекласти відповідальність за свої поразки на когось іншого», - зазначив Бурбак.
«Нагадаю, що прем'єр Яценюк сам неодноразово звертався до правоохоронних органів перевірити державні підприємства, в тому числі і ОПЗ. Ініціював проведення на 50-топ українських державних підприємств відкритих конкурсів, щоб подолати корупцію. У нас створено стільки органів по боротьбі з корупцією, звертайтесь, пишіть заяви, не робіть «сенсацій» через фейсбук»,- сказав голова фракції «Народний фронт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: