В ОБСЄ зафіксували ракетний комплекс «Оса» на окупованій території

В ОБСЄ зафіксували ракетний комплекс «Оса» на окупованій території
Безпілотник ОБСЄ дальнього радіусу дії зафіксував на окупованому Донбасі російські ракетні комплекси

Безпілотник ОБСЄ зафіксував ворожу техніку на схід від Донецька

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) продовжує фіксувати порушення російськими окупаційними військами домовленостей про відведення важкого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил у Facebook.

За даними звіту спостерігачів ОБСЄ за 10 квітня, безпілотник зафіксував танк бойовиків розміщений з порушенням ліній відведення. Важке озброєння було зафіксоване поблизу Новоселівки на північний схід від Донецька.

Також, безпілотник місії ОБСЄ зафіксував 1 зенітний ракетний комплекс 9К33 «Оса» поруч з житловим будинком в Калинівці. Ще 2 реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град» були зафіксовані біля Покровки та ще дві буксирувані гаубиці Д-30 122 мм й одну самохідну гаубицю 2С1 «Гвоздика» виявили поряд Виноградним.

Крім того, спостерігачі ОБСЄ зафіксували 15 танків Т-72 поблизу Донецька та 7 танків і 3 зенітні ракетні комплекси на території колишнього аеропорту «Луганськ«. Поблизу Старого, що на захід від Луганську, безпілотник ОБСЄ виявив 2 одиниці БТР-70, а біля Довгого один МТ-ЛБ зі встановленою зенітною установкою ЗУ-23 та один БМП.

«10 квітня Місія зафіксувала: два БМП-1 та одну броньовану ремонтно-евакуаційну машину БТС-4 і одну зенітну установку ЗУ‑23, встановлену на вантажівку, в населеному пункті Брянка на південний захід від Луганська», - додали у відомстві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: