В Одесі поліція вилучила понад мільйон доларів з «общака» «злодія в законі»

В Одесі поліція вилучила понад мільйон доларів з «общака» «злодія в законі»
Виявлені кошти

За інформацією ЗМІ, поліцейські вилучили «общак», який зберігав «злодій в законі» на прізвисько Полтава

Правоохоронці знайшли «общак» «злодія в законі» в Одесі і вилучили понад мільйон доларів, 90 тисяч євро і 500 тисяч гривень.

«В Одесі від ранку триває спецоперація проти криміналітету. Епізод: поліція вилучила зі схованки «общак «злодія в законі» - $1,069 млн, €90 000, 500 000 грн», - повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Twitter.

Раніше прес-служба поліції Одеської області повідомила, що у четвер о 5 ранку особовий склад Одеського гарнізону поліції був піднятий по тривозі «у зв'язку з початком проведення відпрацювання щодо осіб, які негативно впливають на оперативний стан в регіоні». З четверга і до особливого розпорядження співробітники поліції будуть працювати у посиленому режимі несення служби.

Одеське видання «Думская» з посиланням на джерела в прокуратурі додає, що поліцейські вилучили «общак», який зберігав «злодій в законі» на прізвисько Полтава - 79-річний Володимир Дрібний.

У липні 2016-го Дрібного затримували в Одесі, але потім відпустили.

Раніше голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що протягом останніх семи місяців Росія заслала до України 29 «злодіїв у законі»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: