В Одесі потайки зруйнували культурну пам’ятку – Дачу Дока в Аркадії

В Одесі потайки зруйнували культурну пам’ятку – Дачу Дока в Аркадії
Тепер на місці Дачі Дока розвалини

Саакашвілі назвав Труханова та його міськраду вбивцями

Сьогодні на світанку влада міста Одеса потайки зруйнувала історичне і культурне надбання Одеси і України, пам’ятник архітектури ХІX сторіччя – Дачу Дока в Аркадії.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі.

«Ви бачите, що зробила сьогодні на світанку бандитська влада Труханова», – зазначив він, приїхавши на місце, де ще вчора ввечері була пам’ятка.

Про те, що міська рада віддала Дачу Дока під знесення забудовникам, стало відомо ще позавчора. Тоді ж Саакашвілі закликав одеситів допомогти йому врятувати від руйнації корумпованими чиновниками величне історичне та культурне надбання Одеси.

«Сьогодні я зупинив руйнування унікального пам'ятника архітектури ХІX століття – Дачі Дока в Аркадії, яку міськрада віддала під знесення жадібним забудовникам», – повідомляв тоді він.

Проте навіть підписане ним розпорядження про внесення Дачі Дока до реєстру культурних пам’яток не допомогло її збереженню.

«Вчора я підписав розпорядження. Та сьогодні, дізнавшись про те, що ми зупинили будівництво, вони зухвало зруйнували останню історичну споруду в Аркадії», – повідомив Саакашвілі.

«Труханов (мер Одеси. – «Главком») – це звичайний кримінальний бандит, але великого масштабу. Його міськрада – це шахраї. В 90-х роках вони вбивали людей, а зараз вони вбивають місто. Труханов – це злочинець і вбивця. В даному випадку вбивця міста», – сказав губернатор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: