В Одесі пройшла акція проти будівництва Kadorr

В Одесі пройшла акція проти будівництва Kadorr

Під час акції сталася бійка між активістами і приватною охороною будівництва

В Одесі на вулиці Каманіна сьогодні, 18 вересня, кілька праворадикальних організацій вимагали припинити будівництво компанії Kadorr, повідомляє видання «Южный курьер».

За даними видання, серед учасників акції були представники кількох патріотичних праворадикальних організацій, у тому числі Всеукраїнський союз ветеранів АТО і «Братство» Дмитра Корчинського. Згідно з інформацією «Южного курьера», приводом для акції стала публікація документів, що нібито свідчать про можливу співпрацю бізнесмена сирійського походження Аднана Ківана зі структурами, контрольованими втікачем Ігорем Марковим.

21845403_1551240794935865_1296820376_o_01

Як повідомляє «Южный курьер», під час акції сталася бійка між активістами і приватною охороною будівництва, оперативно припинена співробітниками поліції. Приблизно з 12:30 до 13:40 поліцією та активістами було перекрито рух по вулиці Каманіна.

Нагадаємо, раніше ЗМІ з посиланням на відповідь державної установи «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров'я України» повідомляли, що на території будівництва 24-поверхового житлового будинку компанії Kadorr в Одесі ще в 1992 році було виявлене джерело з лікувальними водами.

Як повідомив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитро Лінько, найближчим часом ряд народних депутатів мають намір ініціювати розслідування «афер» та «фінансування тероризму» з боку бізнесмена Аднана Ківана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: