В Одесі «замінували» Куликове поле

В Одесі «замінували» Куликове поле
УНІАН

Невідомий повідомив поліцію про мінування

Невідомий в Одесі зателефонував до поліції і повідомив про мінування Куликового поля. На місце виїхала слідчо-оперативна група, фахівці-вибухотехніки і кінологи, повідомляє УНІАН.

Як повідомила головний спеціаліст відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Дарина Ярчук, о 14:43 на спецлінію «102» від невідомого надійшло повідомлення про те, що Будинок Профспілок і Куликове поле заміновані. «Наразі територія оточена співробітниками поліції. Проводиться перевірка», - підкреслила Ярчук. На даний момент вибухівок, або предметів, схожих на вибухівки не виявлено.

к повідомила УНІАН головний спеціаліст відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Дарина Ярчук, о 14.43 на спецлінію «102» від невідомого надійшло повідомлення про те, що Будинок Профспілок і Куликове поле заміновано. На місце виїхала слідчо-оперативна група, фахівці-вибухотехніки й кінологи. «Наразі територія оточена співробітниками поліції. Проводиться перевірка», - підкреслила Ярчук.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/incidents/1515118-v-odesi-politsiya-otochila-kulikove-pole-cherez-povidomlennya-pro-minuvannya.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: