В окупованому Криму похвалилися, що спалили в печі ще 50 кг санкційних сирів

В окупованому Криму похвалилися, що спалили в печі ще 50 кг санкційних сирів

Кремль продовжує політику «контрсанкцій», знищуючи продукти

На цей раз на окупованому півострові знищили майже 50 кілограмів санкційних сирів з Італії, Німеччини та Голландії. Про це повідомляють «Новости Крыма» із посиланням на прес-службу підконтрольного Кремлю управління Россільгоспнагляду по Криму.

«При здійсненні контрольно-наглядових заходів на території вантажного складу аеропорту ТОВ «Міжнародний аеропорт Сімферополь» інспектори управління спільно з співробітниками кримського лінійного управління МВС Росії на транспорті також виявили заборонену до ввезення в Росію продукцію. Це виявилися сири в асортименті виробництва Німеччини, Голландії та Італії загальною вагою 47,05 кг таких популярних сортів як Landana, Dorblu, Tar Tufo, Pesto Lavanda, Bri, Old Amsterdam та інші. Потенційно небезпечні делікатеси були вилучені з обігу і знищені», - йдеться в повідомленні.

Власники продукції не надали сертифікати, що підтверджують походження продукції, крім того, було відсутнє маркування російською мовою.

Нагадаємо, уряд Росії продовжив до 31 грудня 2017 року строк знищення ввезеного продовольства, що знаходиться під ембарго.

Згідно з постановою, в РФ знищуватимуть продукцію з США, країн ЄС, Канади, Австралії, Норвегії, України, Албанії, Чорногорії, Ісландії та Ліхтенштейну.

Як відомо, Росія продовжила свої контр санкції до кінця наступного року.

Раніше повідомлялося, що за рік в Росії було знищено понад 7,5 тисяч тонн санкційної продукції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: