В Опоблоці кажуть, що Лещенко на замовлення влади їх залякує

В Опоблоці кажуть, що Лещенко на замовлення влади їх залякує

Нардеп від опозиції порекомендував Сергію Лещенку направити свою енергію на власну фракцію

Розповідаючи про існування в ГПУ подань на арешт лідера Опозиційного блоку Юрія Бойко, народний депутат від БПП Сергій Лещенко «відпрацьовує замовлення влади із залякування і тиску на опозицію». Про це сказав народний депутат від Опоблоку Юрій Павленко.

«Пан Лещенко все ніяк не заспокоїться і продовжує періодично діставати з рукава заяложену карту під назвою «подання на арешт», яке нібито є в ГПУ. Це все брехня. Депутат просто виконує політичне замовлення з дискредитації опозиції», - заявив Павленко.

За словами нардепа, Сергій Лещенко намагається підтримати свої імідж журналіста, який бореться з несправедливістю. «У цьому контексті я б порекомендував пану Лещенко направити свою енергію на свою ж фракцію і коаліцію. Упевнений, якщо там покопатися - то знайде десятки своїх колег, на яких повинні бути заведені кримінальні справи за корупцію», - зазначив Павленко.

Він підкреслив, що влада намагається таким чином виправдатися перед своїми виборцями. Для цього вона почала активну боротьбу зі своїми політичними опонентами, впевнений народний депутат. «Влада намагалася прив'язати Юрія Бойка до операцій Курченко, але нічого не вийшло. Тепер вони почали качати тему подання на арешт», - підкреслив Павленко.

Нардеп також назвав такі дії «агонією влади», а своїх колег по опозиції – такими, які «захищають інтереси громадян».

«Наші рейтинги ростуть, все більше громадян нас підтримує. Тому нам варто очікувати нових нападок. Ми до них готові і не звернемо з обраного шляху», - підсумував Павленко.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: