В США оцінили втрати страхових компаній через ураган «Ірму»

В США оцінили втрати страхових компаній через ураган «Ірму»

Виплати обійдуться страховим компаніям в суму до 50 мільярдів доларів

Виплати по застрахованому майну, зруйнованому або втраченому наслідок урагану «Ірма», обійдуться страховим компаніям в суму до 50 мільярдів доларів. Про це в п'ятницю, 15 вересня, повідомило американське агентство Air Worldwide, що спеціалізується на аналізі стихійних лих. Рейтингове агентство Moody's і лідер світового ринку перестрахування Münchener Rück також повідомляють про значний удар, завданий ураганом по страховому бізнесу.

Зокрема, перестрахувальна компанія Münchener Rück змушена переглянути свій прогноз по річному прибутку, який до урагану становив від 2 до 2,4 мільярда євро. Через високі страхові виплати в Техасі, Флориді і на Карибських островах в третьому кварталі компанія піде в мінус, що неминуче відіб'ється на річному балансі.

Ураган «Ірма» - найпотужніший ураган, зареєстрований коли-небудь в Атлантичному океані - завдав нищівного удару по частині території США і островах Карибського басейну. Острови Барбуда і французька частина острова Сен-Мартен, за словами влади, перетворилися на купу руїн.

На Барбуда зруйновано 95 відсотків об'єктів власності, в тому числі 30 відсотків - повністю. Приблизно така ж ситуація - у французькій частині Сен-Мартена. Тільки на цих двох островах загинули, за даними МВС Франції, вісім чоловік.

У Флориді понад 6 мільйонів жителів змушені були залишити свої будинки, близько 114 тисяч були розміщені в центрах евакуації. Майже чотири мільйони людей залишилися без електрики.

Щонайменше 81 людина загинула в результаті буревію «Ірма» та його руйнівних наслідків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: