В Україні на вихідні дощитиме

В Україні на вихідні дощитиме

У Києві дощова погода буде супроводжуватися температурою вдень від +7 до +9

Найближчими вихідними синоптики обіцяють українцям дощі по всій країні в суботу і практично скрізь, крім півдня та центру - в неділю. Про це йдеться в прогнозі Укргідрометцентру.

Так, у суботу, 28 жовтня, найхолодніше буде на північному заході, тепліше - на півдні. Так, у західному і північному регіонах вдень буде від +5 до +9 градусів, нічна температура становитиме від +3 до +6 градусів. У східних центральних областях вдень в суботу буде 7-10 тепла, а вночі - +4...+6 градусів. На півдні вдень від +9 до +13 (у Криму - до +15), а вночі 8-13 градусів тепла.

У Києві дощова погода буде супроводжуватися температурою вдень від +7 до +9, а вночі від +4 до +6 градусів.

У неділю, 29 жовтня, метеоситуація в Україні зміниться несуттєво - дощі покинуть декілька центральних та південних регіонів, на решті частини країни опади продовжаться. На заході, як і в суботу, вдень буде від +5 до +9 градусів, вночі - від +3 до +6. У центральних і східних регіонах вдень від +7 до +10, вночі - 4-6 градусів тепла. На півдні вдень +9...+13 (у Криму - до +15), а вночі +8...+10 (до +13 у Криму) градусів.

У столиці цього дня дощитиме, температура - аналогічна до суботньої - +7...+9 градусів, вдень +4...+6 вночі.

Нагадаємо, що о 4 годині ранку 29 жовтня Україна переходить на зимовий час. Цього дня стрілки годинника буде переведено на годину назад.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: