В Україні очікується значне погіршення погоди

В Україні очікується значне погіршення погоди

У Святвечір і Різдво українцям треба готуватися до суворих морозів

У Святвечір і Різдво українцям треба готуватися до суворих морозів — у всіх областях рівень тепла знизиться до -15 градусів вночі до -11 вдень. При цьому перед Різдвом 6 січня, прогнозується випадання снігу.

Про це пише народний синоптик Наталка Діденко у Facebook.

«6 січня в Україні сніг і мороз. Температура найближчої ночі -5... -12 градусів, завтра вдень -3... -8 градусів, у Святвечір -4... -10 градусів. Вздовж смуги Суми-Миколаїв (див. Мапу) суттєві опади малоймовірні», — пише синоптик.

Діденко додала, що в Києві 6 січня очікується сніг та мороз. На Різдво очікується тільки мороз, максимум місцями невеликий сніжок.

«Найближчої ночі в столиці -5... -7, завтра вдень -2... -5 градусів, у Святвечір до -9 градусів. В ніч на Різдво -9... -11 градусів, вдень 7 січня -4... -7 градусів», — додала синоптик.

Діденко також розповіла, які погодні умови чекають українців на Різдвяні  свята. Синоптик прогнозує різке похолодання до -15 градусів Цельсія і невелику кількість опадів у вигляді снігу.

На Різдво, 7 січня, сніг підсипати буде майже скрізь, тільки на Півночі істотні опади - навряд чи. Однак посилиться мороз: вночі до -8... -15 градусів, вдень — до -5... -11 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: