В Україні пройде тиждень дитячої моди Ukrainian Kid's Fashion Week сезон літо

В Україні пройде тиждень дитячої моди Ukrainian Kid's Fashion Week сезон літо

Тиждень триватиме з 22 по 31 травня 2016 року 

Проходити тиждень моди буде в Києві, Одесі, Дніпропетровську та Харкові за участі дітей від 2 років, які пройшли кастинг, а також провідних українських брендів дитячого одягу. Частина молодих дизайнерів з новими колекціями постануть на подіумах вперше, презентуючи своє оригінальне бачення, що таке дитяча мода.
Примітно, що на весняному сезоні тижня дитячої моди подіуми були прикрашені величезними паперовими квітами, а на показі літніх колекцій діти будуть ходити по подіумах зі справжньої газонної трави з маленькими звірятками на руках.
Показ буде суміщений з конкурсом українських костюмів від діток-переселенців із зони АТО, яких буде оцінювати зіркове журі.
У Києві показ пройде в ТРЦ «Атмосфера», а оцінювати наряди будуть Габріелла Массанга, Ярослава Руденко, Аліса Савінська, Надія Старцева, Андрій Джеджула, Амадор Лопес, Катерина Винокурова, Катерина Потлова, Ірина Трухачова, Оксана Стебельська, новаторські дизайнери і преса. Квитки можна купити в касах Києва.
В Одесі 22 травня гостей показу чекають на стадіоні Чорноморець в рамках народний маркет Revolution, в Дніпропетровську 24 травня в «Оранжереї» (L'orangerie), а в Харкові 26 травня юні моделі зберуться в ресторані «Шарикоff».
Всі учасники внесуть величезний внесок у добру справу: виручені кошти від продажу квитків і кастинг-фотосесій підуть на благодійність - покупку інфузійного насосу для ефективної хіміотерапії в дитяче гематологічне відділення однієї з лікарень м. Київ. У лютому аналогічним чином було куплено устаткування для Харківської міської дитячої клінічної лікарні №16.
Квитки на показ в Києві можна купити онлайн: на 29 травня і на 30 травня.

Організатори: журнал для дорослих про дітей «LolaKIDS» і студія акторської і модельної майстерності «Model.LolaKIDS».
Інформаційний партнер заходу ІА «Главком»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: