В Україні стартувала перша фаза військових навчань Rapid Trident-2017

В Україні стартувала перша фаза військових навчань Rapid Trident-2017

Перша фаза навчань розпочалася на базі аеродрому бригади тактичної авіації імені Петра Франка

На базі аеродрому бригади тактичної авіації стартувала перша фаза міжнародних військових навчань Rapid Trident-2017.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

«На базі аеродрому бригади тактичної авіації імені Петра Франка почалася перша фаза навчань Rapid Trident-2017», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в рамках українсько-американських командно-штабних навчань Rapid Trident-2017 американські партнери з однієї з авіаційних баз США прибули в Україну з метою навчити українських колег-льотчиків методам взаємодії з іншими родами військ в різних умовах.

Американські спеціалісти також проведуть ряд теоретичних та практичних занять з медичної підготовки, зокрема з аеромедичної евакуації та транспортуванню і десантуванню вантажів та особового складу.

Як відомо, навчання з серії Rapid Trident відбуваються цього року на Яворівському полігоні у Львівській області в Україні з 7 до 23 вересня. В них планується участь близько 1 тисяч 800 військовослужбовців із 14 країн – 11 членів НАТО і 3 країн-партнерів: України, Грузії і Молдови. 

Нагадаємо, напередодні президент Молдови Ігор Додон заборонив військовослужбовцям Національної армії брати участь у військових навчаннях в Україні.

Згодом Уряд Молдови дозволив своїй армії їхати на навчання в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: