В Україні запустили новий контейнерний поїзд

В Україні запустили новий контейнерний поїзд
Фото: УНІАН

Серед переваг перевезення контейнерів у складі контейнерного поїзда - зменшення часу доставки вантажів та вартості перевезення

З початку жовтня 2018 року щоденно курсуватиме новий контейнерний поїзд за маршрутом Одеса-Порт-Київ-Ліски. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, передає УНН з посиланням на прес-службу підприємства.

«У перший день жовтня «Укрзалізниця» запускає контейнерний поїзд за новим маршрутом Одеса-Порт-Київ-Ліски», - йдеться у повідомленні.

На підприємстві зазначили, що у 2018 році «Укрзалізниця» організувала курсування територією України низки поїздів, які сполучають Одеський морський торговельний порт з найбільшими промисловими містами.

З квітня здійснює перевезення вантажів контейнерний поїзд Одеса-Порт-Івано-Франківськ, з липня Одеса-Порт-Дніпро-Ліски, а з серпня - Одеса-Порт-Харків-Ліски.

Серед переваг перевезення контейнерів у складі контейнерного поїзда - зменшення часу доставки вантажів та вартості перевезення. Тривалість доставки вантажів у контейнерах у складі контейнерного поїзда становить менше доби, а вартість їх перевезення менша на 15%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: