В Україну впустили керівника «путінських рибалок», який незаконно відвідував Крим - Чубаров

В Україну впустили керівника «путінських рибалок», який незаконно відвідував Крим - Чубаров
Ігор Рульов

Ігор Рульов очолює російську делегацію на переговорах в рамках українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що російську делегацію на переговорах щодо питань рибальства в Азовському морі очолює Ігор Рульов, який у 2017 році незаконно відвідував Крим.

Про Чубаров написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ігор Рульов, керівник Азово-Чорноморського теруправління Росриболовства, який очолює російську делегацію на переговорах в рамках українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі, незважаючи на встановлений факт здійснення ним у 2017 році незаконного в'їзду до тимчасового окупованого Криму, що є порушенням чинного законодавства України, все ще перебуває в Києві», - зауважив голова Меджлісу.

При цьому він розкритикував бездіяльність «відповідальних міністерств і відомств, покликаних забезпечувати дотримання законів України».

«Я розумію, що Ігоря Рульова вивезли в посольство РФ в Україні, і при ньому постійно знаходяться російські дипломати, але де ж конкретні дії відповідальних міністерств і відомств, покликаних забезпечувати дотримання законів України?» - написав Чубаров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: