Ватажок бойовиків Захарченко знову погрожує захопити Київ

Ватажок бойовиків Захарченко знову погрожує захопити Київ
Ватажок бойовиків Олександр Захарченко

Захарченко заявив, що ситуація для президента України Петра Порошенка критична

Ватажок «ДНР» Олександр Захарченко знову загрожує, що в разі нападу української армії на «республіку», її армія захопить Київ. Про це він заявив якимось «іноземним» журналістам в інтерв'ю, відеозапис якого з'явився в Інтернеті, повідомляє «Остров».

Спочатку Захарченко визнав, що «воєнна ситуація на лінії розмежування на території «Донецької народної республіки» складна». Більш того, ватажок «ДНР» прямо висловив побоювання, що «на сьогоднішній момент ті частини і підрозділи, які сконцентровані на передовій, з упевненістю дозволять Україні почати кілька наступальних операцій на різних ділянках фронту».

Однак потім Захарченко різко «пішов в наступ»: «Ситуація для Петра Олексійовича Порошенка насправді критична. І єдиний спосіб уникнути певних проблем і в економіці, і в політичному житті України - це розв'язання конфлікту тут, на території Донбасу, на території «Донецької народної республіки». Ми до цього готові, скажу відверто, очікуємо цього вже не один місяць».

«Якщо таке станеться - це буде останній наступ українських військ. Наступного разу ми вже будемо швидше за все розмовляти в Україні про Україну в Києві. Тому чекаємо, ласкаво просимо, зустрінемо, приїдемо, поговоримо», - заявив Захарченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: