Ватажок «ДНР» Захарченко доручив підготуватися до обміну полоненими з Україною

Ватажок «ДНР» Захарченко доручив підготуватися до обміну полоненими з Україною
Обмін полоненими

Захарченко дав доручення до обміну полоненими після розмови з Путіним

Самопроголошений лідер бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко доручив підготуватися до обміну полоненими з українською стороною. Про це заявив російському «Інтерфаксу»представник адміністрації глави псевдореспубліки.

За його словами, Захарченко після розмови з Путіним віддав розпорядження так званому омбудсмену «ДНР» підготуватися до обміну полоненими з українською стороною, «уточнити списки на обмін і виконати всі необхідні заходи для його проведення».

Водночас ватажок бойовиків Захарченко заявив виданню, що наступний крок в питанні обміну полоненими за Україною.

«Зараз крок за Україною, якщо вони за списками тих людей, яких готові поміняти, дадуть, то ми готові провести обмін», - сказав він.

Нагадаємо, українська сторона сподівається на позитивний результат в питанні обміну заручниками до Нового року. В ОРДЛО підтвердили наявність у себе 88 осіб зі 157, запитуваних офіційним Києвом.

Як відомо, у середу, 15 листопада, у Кремлі заявили, що ватажки бойовиків Олександр Захарченко та Ігор Плотницький підтримали пропозицію Віктора Медведчука про обмін заручників на Донбасі.

Раніше перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко повідомила, що бойовики вимагають випустити екс-беркутівців, інакше обміну полоненими не буде.

Україна у Мінську вимагала обміну заручниками за формулою «88 на 313».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: