Вбивство Окуєвої: Аваков традиційно відмовчується

Вбивство Окуєвої: Аваков традиційно відмовчується
Арсен Аваков

Сьогодні вранці у себе на сторінці у Facebook міністр написав пост, який не має жодного стосунку до трагедії

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков досі не висловився щодо вбивства  екс-добровольця АТО Аміни Окуєвої. 

Сьогодні вранці у себе на сторінці у Facebook він написав пост, який не має жодного стосунку до трагедії, а є по суті інформаційним повідомленням щодо зняття охорони під Верховною Радою.

«Витрачати державні ресурси і охороняти далі цей мотлох під Радою - більше не маємо наміру. Дав команду зняти сили МВС з охорони периметра «массового протесту в 30 осіб», - написав він.

Варто зазначити, що у коментарях до запису Авакову дорікнули-таки тим, що його відомство допустило вбивство Окуєвої. «Аміну не вберегли. Знали ж, що полювання триває. Чому не спрацювали??», - запитала користувачка соцмережі Aleksandra Tarasova.

.jpg_22.jpg_22

Як відомо, Арсена Авакова називають «міністром фейсбучних справ» через те, що він часто робить дописи у соцмережі, інколи по кілька постів на день. 

Міністр не вперше відмовчується, коли відбуваються резонансні злочини чи інциденти. Так, приміром, після трагедії в Княжичах Авакова кілька днів було не чутно – тоді він навіть не припинив своє відрядження до Канади і не прилетів терміново в Україну.

Аваков також зберігав тривалу мовчанку з приводу цинічного вбивства у центрі Києва екс-нардепа Держдуми Дениса Вороненкова.

Як повідомляв «Главком», вчора ввечері автомобіль, в якому їхала Окуєва, був обстріляний на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула, її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення.

Нардеп Ігор Мосійчук заявив, що його помічниця Окуєва була убита пострілом в голову.  На місце виїхав голова Національної поліції Сергій Князєв

У Київській області введено план перехоплення «Сирена».

Внаслідок збройного нападу, в якому загинула Окуєва, її чоловік Осмаєв отримав кульове поранення в ногу.

В мережі також з’явилися перші фото та відео з місця вбивства Окуєвої під Києвом.

Перед тим, 

1 червня 2017 року на вулиці Кирилівській у Києві на подружжя Адама Осмаєва і Аміни Окуєвої було скоєно замах: нападник під виглядом журналіста французького видання Le Monde під час зустрічі, перебуваючи в автомобілі разом із парою, відкрив вогонь.

У результаті Осмаєв зазнав серйозних поранень, Окуєва не постраждала, зумівши чотири рази поцілити в кілера, що дозволило правоохоронцям його затримати.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство екс-бійця полку «Київ» Аміну Окуєву та її чоловіка, екс-керівника миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: