Убивство Окуєвої: муфтій України повідомив деталі прощання із загиблою

Убивство Окуєвої: муфтій України повідомив деталі прощання із загиблою
Фото: facebook.com/Amina.Okueva

У Києві сьогодні ввечері попрощаються з Окуєвою

31 жовтня після 17 години в Ісламський культурний центр в Києві буде доставлено тіло добровольця АТО Аміни Окуєвої, яка загинула в результаті нападу 30 жовтня; тут будуть здійснені всі похоронні молитви.

Про це журналістам розповів муфтій Духовного управління мусульман України УММА Саїд Ісмагілов.

«Її привезуть в наш Ісламський культурний центр для того щоб були здійснені всі похоронні молитви. Вони триватимуть протягом 15-20 хвилин. Де її ховатимуть, я не знаю, оскільки родичі не повідомляють про це», - відповів муфтій на запитання «Обозревателя».

Він також розповів про те, що «масового прощання у мусульман не передбачено - прощаються тільки найближчі родичі», але журналісти вже збираються в ісламському культурному центрі .

Як повідомляв «Главком», вчора ввечері автомобіль, в якому їхала Окуєва, був обстріляний на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула, її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення.

Нардеп Ігор Мосійчук заявив, що його помічниця Окуєва була убита пострілом в голову.  На місце виїхав голова Національної поліції Сергій Князєв.

У Київській області введено план перехоплення «Сирена».

Внаслідок збройного нападу, в якому загинула Окуєва, її чоловік Осмаєв отримав кульове поранення в ногу.

У мережі також з’явилися перші фото та відео з місця вбивства Окуєвої під Києвом.

Перед тим, 

1 червня 2017 року на вулиці Кирилівській у Києві на подружжя Адама Осмаєва і Аміни Окуєвої було скоєно замах: нападник під виглядом журналіста французького видання Le Monde під час зустрічі, перебуваючи в автомобілі разом із парою, відкрив вогонь.

У результаті Осмаєв зазнав серйозних поранень, Окуєва не постраждала, зумівши чотири рази поцілити в кілера, що дозволило правоохоронцям його затримати.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство екс-бійця полку «Київ» Аміну Окуєву та її чоловіка, екс-керівника миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: