Вдова вбитого Вороненкова заперечила заяву Луценка

Вдова вбитого Вороненкова заперечила заяву Луценка

Марія Максакова

Фото: РІА Новини


Вороненков «бісив» Тюріна, але не настільки, щоб вбити

Вдова екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова заявила, що у її колишнього цивільного чоловіка Володимира Тюріна не було достатньо підстав для вбивства Вороненкова.

Про це Максакова повідомила в ефірі телеканалу 112 Україна. Відповідний відеосюжет опубліковано на YouTube.

« Що стосується Тюріна і його особистого мотиву. Він у нього був, але недостатній для того, щоб виробляти такі зухвалі дії на території іншої держави. Так, він ненавидів моє особисте життя, будь-яке, і, безумовно, Денис, якого він і нігтя не вартий, а який із ним розмовляти не хотів… Так, зрідка, з приводу дітей. Звичайно, він його дратував до крайнього остраху. Цього заперечувати не можна. Просто цей мотив недостатній для того, щоб убивати», – каже вдова Вороненкова.

Раніше адвокат Тюріна прокоментував звинувачення ГПУ щодо вбивства Вороненкова.

Як відомо, сьогодні Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про завершення розслідування вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова і встановлення замовника замаху. 

За його словами, керівництво ФСБ підготувало вбивство Вороненкова для усунення його, як цінного свідка у міжнародних судах проти РФ.

ГПУ оголосить у міжнародний розшук російського «злодія в законі» Володимира Тюріна, якого називають замовником убивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: