Венедіктова призначила двох нових заступників

Венедіктова призначила двох нових заступників
Верховна Рада 17 березня підтримала подання президента про призначення на посаду генерального прокурора т.в.о. директора ДБР Ірини Венедіктової

Генпрокурор перерозподілила обов'язки між усіма заступниками

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова призначила двох нових заступників і перерозподілила обов'язки між усіма ними. Про це повідомляє проесслужба Офісу генпрокурора.

Повідомляється, що сьогодні Венедиктова представила колективу Офісу генерального прокурора двох своїх нових заступників - Андрія Любовича та Олексія Симоненка.

«Ірина Венедіктова повідомила, по яких напрямках вони будуть працювати, і оголосила новий розподіл обов'язків між заступниками генерального прокурора», - йдеться в повідомленні.

Андрій Любович раніше працював прокурором Донецької області, а Олексій Симоненко працював у Службі безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський ввів Венедіктову до складу Ради національної безпеки і оборони.

До цього новий генпрокурор скасувала наказ про відновлення скандального прокурора Києва Сергія Юлдашева. Його звільнили ще в 2015 році на підставі закону про люстрацію, однак через кілька років йому вдалося через суд поновитися на посаді. Його також звинувачували в зловживанні влади та отриманні хабара. Попередній в.о. генпрокурора Віктор Чумак заявляв, що Юлдашев пройде атестацію.

Верховна Рада 17 березня підтримала подання президента про призначення на посаду генерального прокурора т.в.о. директора ДБР Ірини Венедіктової.

Президент своїми указами призначив Венедіктову на посаду генерального прокурора, звільнивши її від тимчасового виконання обов'язків директора Державного бюро розслідувань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: