Верховна Рада відкрила на своєму сайті «Електронний кабінет громадянина»

Верховна Рада відкрила на своєму сайті «Електронний кабінет громадянина»

Це сприятиме прискореній реєстрації звернень і посилить контроль над їх своєчасним опрацюванням, - запевняють у ВР

Верховна Рада України запроваджує новий веб-портал «Електронний кабінет громадянина», що дозволить користуватися онлайн низкою сервісів:  подавати електронні петиції, брати участь у громадському обговоренні законопроектів, подавати електронні звернення, записуватися на відкриті пленарні засідання, користуватися базою нормативно-правових даних. Про це інформує прес-служба Верховної Ради.

Як зазначається у повідомленні, «Електронний кабінет громадянина» забезпечить зручний і легкий доступ до зазначених вище сервісів, створить безпечні умови роботи користувачів (громадян), а сучасний адаптивний дизайн систем дозволить комфортно працювати з усіма системами незалежно від типу пристрою, на якому працює користувач.

Також додається, що відтепер електронні звернення громадян будуть інтегровані із автоматизованими системами «Листи та звернення громадян» та «Автоматизована система документообігу» Верховної Ради України, що сприятиме прискореній реєстрації звернень і посилить контроль за їх своєчасним опрацюванням і наданням відповіді авторам звернень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: