Вибори-2019: колишня регіоналка Богословська задекларувала дорогу ювелірку, криптовалюту і 10 млн грн готівкою

Вибори-2019: колишня регіоналка Богословська задекларувала дорогу ювелірку, криптовалюту і 10 млн грн готівкою
Інна Богословська

Народний депутат трьох скликань зібралася у президенти

Український політик і екс-народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська 25 січня подала електронну декларацію за 2017 рік, як кандидат на пост президента України.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на сайт НАЗК.

Вона зазначила, що користується двома квартирами площею 100 кв. м і 138,50 кв.м, які розташовані у Харкові та Києві.

Богословська є власницею низки дорогоцінних ювелірних виробів: старовинного кільця з діамантом, кільця з діамантами, старовинних сережок з діамантами, сережок з діамантами, старовинного персня з топазами і діамантами, сережок з топазом і діамантами; сережок з чорними перлами, діамантами та рубіном, кольє з білих перлів, старовинного кольє з бурштином, трьох комплектів ювелірних виробів (перстень і сережки з бірюзою; сережки та перстень з рубінами, смарагдами і корундом; кільце та сережки з білими перлами і діамантами).

Ще політик вказала дві норкові шуби, шубу з ягняти, пальто, дві вечірні сукні, старовинну індійську книжкову шафу, індійський журнальний стіл, диван, рояль, дві картини, комплект картин сучасних художників, комплект з двох бронзових столів, комплект італійських люстр.

Колишня регіоналка є власницею автомобіля Toyota Camry 2.5 AT Comfort (2R), 2017 року випуску.

Крім цього, політик задекларувала корпоративні права на дві компанії ТОВ «Юридична міжнародна служба» (99%) і ТОВ «Курсстенмаш» (100%), кінцевим бенефіціаром яких є вона.

Ще екс-нардеп записала в е-декларацію авторське право на три книги, торгову марку і криптовалюту Біткоїн (ВТС) на суму 152,4 тис. грн.

Єдиним джерелом доходів у 2017 році Богословська вказала заробітну плату 42 тис. грн, отриману від ВГО «Віче України».

У готівці вона тримає 2,8 млн грн, $180 тис. (за нинішнім курсом НБУ виходить 5 млн грн) і 90 тис. євро (2,8 млн грн); на банківських рахунках – 471 євро і $440.

Також Богословська наприкінці 2017 року взяла позику на суму 495 тис. грн у Станіслава Романа і 47,4 тис. грн кредиту в Приватбанку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: