Вибух газу у Києві: під завалами будинку знаходиться людина

Вибух газу у Києві: під завалами будинку знаходиться людина
«Треба підняти 4 блоки, там знаходиться людина»
Фото: ДСНС

Для звільнення людини рятувальникам треба підняти чотири блоки

Рятувальники зараз намагаються витягнути одну людину з-під завалів частини будинку у Києві, який постраждав від вибуху газу. Про це «Укрінформу» повідомила начальник прес-служби Головного управління ДСНС у місті Києві Світлана Водолага на місці події.

«Зараз шукають людину. Треба підняти 4 блоки, там знаходиться людина. Точно ми знаємо, що там є одна людина. Проводяться роботи з таким розрахунком, що можливо ще хтось є. Зараз кран поїхав і знімають балки. Балки піднімуть і ми далі будемо розбирати. Його телефон (постраждалого - ред.) дзвонить, знаємо, що він лежачий», - сказала вона.

Також Водолага зазначила, що у будинку, частина якого обвалилася, всього 15 квартир. Але вона поки що не володіє інформацією, скільки з них знищені повністю, а скільки частково.

Територію біля будинку огороджено біло-червоною стрічкою. На місці перебувають рятувальники, а також працівники поліції. Представники поліції не пропускають нікого за межі обмежувальної стрічки. Біля обваленого будинку велика кількість машин швидкої медичної допомоги та ДСНС, кілька авто патрульної поліції.

Нагадаємо, 8 липня у Києві стався вибух у будинку. На місці вибуху виникло задимлення

Як повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій, вибух у Києві стався у триповерховому житловому будинку по проспекту Голосіївський 70. Вибух пролунав близько 13:30 в другому під’їзді будівлі

Внаслідок вибуху сталося обрушення перекриття між другим і третім поверхом та покрівлі.

Повідомлялося про семеро постраждалих, три особи від госпіталізації відмовились інші троє з травмами різного ступеню важкості були госпіталізовані до лікарні. Одна людина загинула - жінка 1971 року народження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: