Вибух на складі боєприпасів: Генштаб ввів обмежувальні заходи на Чернігівщині

Вибух на складі боєприпасів: Генштаб ввів обмежувальні заходи на Чернігівщині
Ілюстративне фото

В даний час здійснюється евакуація людей

Генеральний штаб України повідомив, що у зв’язку з вибухом на 6-му Арсеналі, по всій Чернігівській області введено обмежувальні заходи.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу.

В Генштабі повідомили, що інформація про вибухи надійшла о 3:30 від начальника 6-го арсеналу.

«Масштаб уточнюється. Оперативно повідомлені всі відповідні служби та органи місцевої влади. Здійснюється евакуація людей. Розгорнуто штаб ліквідації надзвичайної події».

На місце події відправилась оперативна група на чолі з начальником Генерального штабу.

«Проводяться відповідні обмежувальні заходи по всій території Чернігівської області та вздовж державного кордону», - додали у відомстві.

Нагадаємо, в Чернігівській області вибухнув склад боєприпасів. В даний час відбувається евакуація місцевих жителів з небезпечної території, вибухи чутні на відстані в 50 км від місця подій.

Як повідомляв «Главком», в ніч на 27 вересня 2017 року в селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Військова прокуратура внесла до ЄРДР відомості за фактом вчинення диверсії у місті Калинівка Вінницької області, де напередодні сталася пожежа на військових складах, загалом відпрацьовуються чотири основні слідчі версії вчинення кримінального правопорушення.

Збройні сили України посилили охорону військових об'єктів по всій країні. 

Президент Петро Порошенко звернувся до керівників Генпрокуратури, СБУ, Нацполіції з вимогою знайти і притягнути до відповідальності винних у трагедії в Калинівці Вінницької області.

Про перебіг подій на місці вибуху боєприпасів читайте тут.

Читайте також статтю «Главкома»: Провісники Апокаліпсиса. Що передувало вибухам у Калинівці і чому про це мовчить влада?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: