Вибух на Солом'янці: у Міноборони підтвердили загибель співробітника розвідки Шаповала

Вибух на Солом'янці: у Міноборони підтвердили загибель співробітника розвідки Шаповала

Полковник Шаповал загинув у Солом'янському районі столиці сьогодні вранці

У Міністерстві оборони підтвердили смерть співробітника Головного управління розвідки МОУ Максима Шаповала внаслідок ранкового вибуху автомобіля в Солом'янському районі Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«Сьогодні вранці, 27 червня, у Солом'янському районі міста Києва стався вибух автомобіля, в результаті якого загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал. На місці події працюють співробітники Національної поліції, рятувальники, сапери та експерти-криміналісти. Подію кваліфіковано як терористичний акт. Усі обставини трагедії наразі встановлюються», - сказано в повідомленні.

Раніше ЗМІ повідомляли про смерть Шаповала.

Сьогодні вранці в Солом'янському районі Києва вибухнув автомобіль - Mercedes чорного кольору. НП сталася на перетині вулиць Солом'янської та Механізаторів. Повідомлялося про одного загиблого. Пізніше інформація про одну смерть підтвердилася, жертвою став водій авто. У МВС уточнили, що загиблий - військовослужбовець ЗСУ. Постраждала ще одна людина, її госпіталізували. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «теракт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: