У Львові помер один із постраждалих через вибух на ярмарку

У Львові помер один із постраждалих через вибух на ярмарку
Внаслідок вибуху газового балона на різдвяному ярмарку у центрі Львова постраждали п'ятеро

Загиблий чоловік був громадянином Вірменії

Львівська міська рада повідомила, що в лікарні помер один із постраждалих внаслідок вибуху на львівському ярмарку 22 грудня 2018.

Про це повідомляє прес-служба Львіської міськради.

Попри надання всієї необхідної медичної допомоги, врятувати життя чоловіка, який постраждав від вибуху на ярмарку, медикам не вдалось. Чоловік постійно перебував у реанімаційному відділенні, стан його був важкий. Вчора лабораторні показники погіршились, чоловік помер сьогодні. 

«Його стан постійно був важкий. Нам вдалось подолати стадію опікового шоку, але наступна стадія, яка є при опіках понад 20%, це стадія токсикації. Від учорашнього дня було погіршення по аналізах, розвинулась ниркова недостатність. На жаль, через обширні, глибокі опіки, пішла сильна інтоксикація. У чоловіка було 50% опіків», — повідомив Ігор Стояновський, заступник головного лікаря з хірургічної допомоги 8-ї міської клінічної лікарні Львова.

Повідомляється, що загиблим був громадянином Вірменії 1968 року народження.

Нагадаємо, внаслідок вибуху газового балона на різдвяному ярмарку у центрі Львова 22 грудня постраждали п'ятеро, госпіталізовано чотирьох осіб, двоє з них перебувають у реанімації, двоє - в опіковому відділенні. Наразі відомо, що й п'ята особа перебуває у лікарні. 

Поліція відкрила кримінальне провадження через вибух на Різдвяному ярмарку у Львові.

Також влада Львова вирішила призупинили роботу всіх різдвяних ярмарків у місті після пожежі та вибуху на одному з них у суботу 22 грудня. 

У мережі з'явилося відео моменту вибуху на ярмарку у Львові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: