Вибухи у Калинівці: більшість користувачів інтернету вважають винними владу - опитування

Вибухи у Калинівці: більшість користувачів інтернету вважають винними владу - опитування

Кожен десятий опитаний переконаний: склади підпалили російські диверсанти

У пожежі на військових складах під Калинівкою майже дві третини користувачів інтернету (70%) вважають владу країн. Такими стали результати опитування «Главкома», у якому взяли участь понад 30 тисяч людей.

Разом із тим, 17% респондентів переконані, що до пожежі на складах призвело спільне нехлюйство - і чиновників високих рангів, і звичайні військові, що охороняли склад.

Кожен десятий користувач інтернету переконаний: склади підпалили російські диверсанти. І лише 1,4% вважають, що пожежа сталася внаслідок трагічного збігу обставин.

36_01

Нагадаємо, що в ніч на 27 вересня в селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Військова прокуратура внесла до ЄРДР відомості за фактом вчинення диверсії у місті Калинівка Вінницької області, де напередодні сталася пожежа на військових складах, загалом відпрацьовуються чотири основні слідчі версії вчинення кримінального правопорушення.

Військові експерти вказують на ознаки теракту у вибухах під Вінницею.

Збройні сили України посилили охорону військових об'єктів по всій країні.Раніше повідомлялося, що мешканці Калинівки частково повертаються до своїх домівок з пунктів, до яких їх евакуювали.

Як повідомили в МВС, близько тисячі силовиків охороняли покинуті домівки від мародерів.

Читайте також статтю «Главкома»: Провісники Апокаліпсиса. Що передувало вибухам у Калинівці і чому про це мовчить влада?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: