Відкриття «Євробачення» пройде під супровід дощу?

Відкриття «Євробачення» пройде під супровід дощу?

Синоптик дала прогноз погоди на відкриття Євробачення

За попередніми прогнозами, в день відкриття «Євробачення» - 7 травня - у Києві вдень буде дуже тепло, до +25 градусів, переважно без опадів, а ось надвечір ймовірність дощу збільшується. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що щодня стежить за всіма можливими оновленнями прогностичних карт.
«На цей момент за попередніми прогнозами, 7 травня вдень у Києві буде дуже тепло, до +25 градусів, переважно без опадів, а ось надвечір ймовірність дощу збільшується. Тому продавці, виробники парасоль, дощовиків, целофанових кульків та бобочок з каптурами - ваш вихід!» - написала Діденко.

За її прогнозами, 8 травня у Києві очікується суттєве ускладнення погоди - зливи та похолодання, плюс сильний вітер.
9 травня у столиці холодна та хмарна погода триватиме. 

Нагадаємо, офіційна церемонія відкриття «Євробачення-2017» в Києві відбудеться в Конгресно-виставковому центрі «Парковий» 7 травня. А перед цим пройде урочиста хода конкурсантів червоною доріжкою. Наразі доріжку монтують біля центрального входу до Верховної Ради. 

4 травня на Хрещатику в Києві відбулося офіційне відкриття фан-зони пісенного конкурсу «Євробачення» Eurovision Village.

Півфінали «Євробачення» відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Україна виступить під 22-м номером у фіналі пісенного конкурсу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: