Відомий боксер судиться з Міноборони за землю, яку йому так і не виділили

Відомий боксер судиться з Міноборони за землю, яку йому так і не виділили
Боксер Ломаченко досі не отримав обіцяну йому землю

Боксер Ломаченко продовжує судитися з Міністерством оборони через землю в Акермані

Дворазовий олімпійський чемпіон з боксу Василь Ломаченко так і не отримав земельну ділянку в рідному Білгороді-Дністровському, яку йому виділили ще сім років тому.

Спортсмен продовжує судитися з Міністерством оборони, яке вважає цю землю своєю. Днями він здобув чергову перемогу - Одеський апеляційний господарський суд відмовився задовольняти вимоги військового відомства, визнавши, що ділянку міськрада виділила правомірно. Втім, таких вердиктів було багато: тяганина йде вже по п'ятому колу.

Нагадаємо, шість соток на березі Дністровського лиману боксер отримав від міськради в 2010-му році, але не зміг оформити на них документи через протидію військових. Люди в погонах заявили, що ділянка входить до земель оборони (колись там функціонував банно-пральний комбінат місцевого гарнізону), якою муніципальна влада не розпоряджається.

Спірна земельна ділянка, за яку судяться спортсмен та МіноборониСпірна земельна ділянка, за яку судяться спортсмен та Міноборони

Спочатку на бік Міноборони стала прокуратура, яка надіслала до міськради протест з вимогою скасувати «незаконне» рішення. Депутати відповіли відмовою. Наглядове відомство звернулося з позовом до суду.

Василь Ломаченко народився, живе і тренується в Білгороді-Дністровському. Його батько і тренер Анатолій Ломаченко працює вчителем фізкультури в місцевій школі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: