Відомий продюсер обурений тим, як Україна обирала свого представника на Євробачення

Відомий продюсер обурений тим, як Україна обирала свого представника на Євробачення
Володимир Бебешко

Бебешко порадив журі національного відбору Євробачення повчити англійську

СТБ, забравши у «Першого національного» національний відбір Євробачення, перетворив його на шоу. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив відомий продюсер Володимир Бебешко.

«СТБ забрав у «Першого національного» відбір і перетворив цей відбір на шоу для рейтингу СТБ, де сваряться члени журі, ставлять незрозумілі оцінки...», - зазначив він.

На питання, чи це не образа за те, що Міла Нітіч, яку він продюсує, отримала низькі бали, він відповів:

«Це не образа. Та, розумієте, можна сказати: «Мені твоя пісня не подобається». Але не можна казати: «Чего сюда пришла и корчишь из себя артистку?» Це хамство. Ніхто не давав права Данилку хамити. Це по-перше. По-друге, співак не може судити співака чи співачку. Це мають робити незалежні експерти. І найголовніша помилка. Данилко сказав: «Я не знаю англійської мови і щасливий від того» (зізнався у незнанні мови Данилко після виступу гурту «Пающіє труси» на національному відборі «Євробачення». – «Главком»)», - сказав Бебешко.

«Тебе ж вибрали судити «Євробачення», пісню. Пісня має дві складові: мелодію і текст. Якщо ти не знаєш англійської мови, візьми переклад і прочитай. Міла його запитала: «А ви чули, про що я співаю?» А він: ах, ти зі мною прирікаєшся, то на тобі одиницю! Це взагалі маразм, непрофесійність. Джамала теж, до речі, коли співали Singing pants, перепитувала: що там, «Мерседес-Бенц»? Та сходіть на курси повчіть мову, якщо не знаєте. Треба було «Трусам» тоді співати: «Журі – казли, пішли всі в дупу». Все одно ніхто нічого б не зрозумів», - додав він.

А Данилко, за його словами, «краще за все судив би вступні іспити клоунів-ексцентриків у Київському державному цирку». «Там особливо не треба розбиратися в музиці і знати англійську», - зазначив Бебешко.

Продюсер також нагадав, що саме він готував Вєрку Сердючку до «Євробачення».

«За одну ніч ми зробили фонограму, записали і відправили. І я не брав навіть за це гроші. Тільки це не афішувалося і було знищено у пам’яті, щоб, не дай боже, коло Нікітіна (продюсер Вєрки Сердючки. – «Главком») не було прізвища Бебешка. І от, знаючи, що Міла Нітіч – моя вихованка, він так себе повів… Це така подяка за те, що я зробив?» - задався питанням Бебешко.

Але повідомив, що не говорив після цього інциденту із Данилком особисто.

«Вважаю принизливим після цього з ним говорити. Але я повернусь до концепції конкурсу. Не можна, щоб обирали троє членів журі і народ. Має бути 13 незалежних експертів і крапка. Ніякого народу. Навіть у Росії є закритий відбір, де профі сидять. У нас просто зробили шоу СТБ, щоб підвищити рейтинг, це не відбір. Вони самі там перелаялися, незрозуміло було, що сталося, був цілковитий безлад», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: