Відродження СРСР. Путін побачив «позитивні зміни» на пострадянському просторі

Відродження СРСР. Путін побачив «позитивні зміни» на пострадянському просторі
Путін знову почав висловлюватися про об'єднання республік колишнього СРСР
Фото: ефір телеканалу Россия-1

Президент країни-агресора знову натякає на зближення країн колишнього СРСР

Страхи перед відродженням СРСР в пострадянських країнах поступово долаються, оскільки об'єднання зусиль йде на користь всім. Таку думку висловив президент РФ Володимир Путін в інтерв'ю програмі «Москва. Кремль. Путін» на пропагандистському каналі «Росія-1», передає ТАСС.

За його словами, нічого дивного в інтеграції на пострадянському просторі немає, крім того, що беруть участь в ній країни, які «до сих пір не просунулися на цьому шляху так», як вони б могли це зробити, щоб стати ще більш ефективними.

«Тим не менш, треба прямо про це сказати: долаючи якісь фобії минулого, долаючи страхи з приводу відродження Радянського Союзу і радянської імперії, все-таки є неминуче розуміння того, що об'єднання зусиль (йде) на користь всім, пробиває собі дорогу» , - сказав Путін. За його словами, всі учасники інтеграційних процесів на пострадянському просторі відчувають ці переваги.

Президент країна-агресора назвав володіння російською мовою перевагою для об’єднання республік колишнього СРСР.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін почав кашляти під час виступу на онлайн-саміті Євразійського економічного союзу (ЄАЕС), куди входять Росія, Білорусь, Казахстан, Киргизія і Вірменія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: