Виступ Януковича з останнім словом у суді перенесли

Виступ Януковича з останнім словом у суді перенесли

Суд оголосив перерву в судовому засіданні до 5 грудня

Колегія суддів Оболонського суду Києва прийняла рішення дати можливість екс-президенту Віктору Януковичу виступити з останнім словом, і у зв'язку з його травмою перенесла засідання на 5 грудня.

Про це повідомив головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

Оголошуючи рішення, суддя зазначив, що, згідно з Конституцією, життя і здоров'я людини є найвищою соціальною цінністю, тому обвинуваченому, який в даний час обмежений у пересуванні, нададуть можливість виступити з останнім словом.

«У зв'язку з цим у цій частині ваше клопотання (захисту, - ред.) суд вважає необхідним задовольнити і оголосити перерву для одужання обвинувачення і можливості йому звернутися до суду з останнім словом. Для забезпечення права на захист Януковича суд оголошує перерву в судовому засіданні до 9:00 5 грудня», - сказав Дев'ятко.

Нагадаємо, раніше Оболонський районний суд Києва призначив на 19 листопада промову Януковича з останнім словом.

18 листопада російські ЗМІ повідомили, що  Янукович у нерухомому стані був шпиталізований до московської клініки імені Скліфосовського. За даними медіа, його доставили з травмами хребта і коліна, які він отримав під час гри у теніс на підмосковному тенісному корті.

Один з його адвокатів Олександр Горошинський заявив, що Янукович лікуватиметься у одній з російських клінік щонайменше три тижні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: