Виявилося, що міністр торгівлі США не є мільярдером

Виявилося, що міністр торгівлі США не є мільярдером
Міністр торгівлі США Вілбур Росс

Статки Вілбура Росса насправді складають до 700 млн доларів

Американське ділове видання Forbes провело детальне розслідування статків нинішнього міністра торгівлі США Вілбура Росса.

У 2016 році за оцінками даного видання статки цього «мільярдера» складали 2,9 млрд доларів і таким чином він входив в рейтинг The Forbes 400. При цьому сам Вілбур Росс заявляв про те, що цей показник є заниженим – за його підрахунками, стати складали 3,7 млрд доларів.

Однак, як показали документи, які надав Росс перед призначенням на посаду міністра торгівлі, його активи коштували менше 700 млн доларів.

Як наслідок, видання Forbes вирішило виключити його із свого рейтингу. Перед цим воно поцікавилося думкою самого Вілбура Росса. На тезу про те, що його статки менше 700 млн доларів, він відповів, що у його сім’ї є активи на 2 млрд доларів, які знаходяться в управліннях трастів. Відповідно до американського законодавства Россу під час подачі документів на посаду не треба було показувати ці статки. Однак на прохання Forbes чітко назвати, про які саме трасти іде мова, міністр торгівлі відмовився називати їх конкретно. Це змусило американське бізнес-видання провести власне розслідування, за результатами якого вони прийшли до остаточно висновку, що Вілбур Росс не є мільярдером. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: