Виявлені нові докази виплат Манафорту з «чорної каси» ПР - ЗМІ

Виявлені нові докази виплат Манафорту з «чорної каси» ПР - ЗМІ

Ідеться про фінансові проводки в європейських банках, за якими Манафорт отримував кошти

Детективи НАБУ отримали додаткові докази здійснення нелегальних виплат з «чорної каси» Партії регіонів американському політтехнологу Полу Манафорту, який раніше працював з українським екс-президентом-утікачем Віктором Януковичем, а згодом – займався виборчою кампанією новообраного президента США Дональда Трампа. Про це пише DT.UA.

За словами автора статті, українська влада використала матеріали справи «чорної бухгалтерії» в політичних цілях, забезпечивши «злив» інформації про Манафорта в розпал виборчої кампанії в США, щоб підтримати кандидата від демократів Гілларі Клінтон.

«Не виключено, що після перемоги Дональда Трампа на виборах українська влада, яка намагалася допомогти Гілларі Клінтон, тепер, використовуючи ту саму справу, захоче зробити приємність Трампу і зам'яти скандал з Манафортом, «загравши» справу «чорної бухгалтерії» взагалі. Або не знайти підтверджень достовірності інформації щодо самого Манафорта», – йдеться в матеріалі.

Автор зазначає, що Україна потребує прозорого і професійного викриття корупційної системи Януковича.

«Щоб запобігти подібному розвитку подій, DT.UA інформує читачів про те, що, за інформацією видання, днями НАБУ отримало додаткові докази виплат Манафорту з рахунків, афілійованих з екс-президентом країни Віктором Януковичем. Ідеться про фінансові проводки в європейських банках, за якими Манафорт отримував кошти», – вказує автор статті.

Нагадаємо, 18 серпня НАБУ підтвердило, що в списках «чорної бухгалтерії» Партії регіонів фігурує колишній радник екс-президента України Віктора Януковича і один з керівників передвиборної кампанії кандидата в президенти США Дональда Трампа Пол Манафорт.

Раніше Newsweek повідомляло, що президент РФ Володимир Путін провів таємну зустріч з екс-президентом-утікачем Віктором Януковичем у зв'язку з розкриттям інформації про отримання політтехнологом кандидата в президенти США Дональда Трампа Полом Манафортом майже 13 млн доларів з «чорної каси» Партії регіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: