Військова прокуратура почала заочне розслідування проти Єжеля

Військова прокуратура почала заочне розслідування проти Єжеля

Єжель не з'явився у прокуратуру для допиту та проведення з ним інших необхідних процесуальних дій у кримінальному провадженні

Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України здійснює заочне спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою колишнього міністра оборони України Михайла Єжеля у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.
У ГПУ нагадують, що 22 серпня 2016 року слідчим суддею Печерського районного суду міста Києва задоволено клопотання Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України про дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно Єжеля.
«Відповідно до вимог ст. ст. 133, 135, 137, 297-5 Кримінального процесуального кодексу України підозрюваного М. Єжеля викликано на 10.00 год. 5 вересня 2016 року до Головної військової прокуратури для допиту та проведення з ним інших необхідних процесуальних дій у кримінальному провадженні. У визначений час М. Єжель до Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури для проведення необхідних процесуальних дій не з’явився. В електронному повідомлені від М. Єжеля, яке надійшло до слідчого Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України, він заявив, що з’являтися до слідчого не буде, оскільки, на його думку, це є недоцільним», - повідомляють у Генпрокуратурі.
«Ураховуючи позицію підозрюваного М. Єжеля, орган досудового розслідування має всі законні підстави для подальшого здійснення спеціального досудового розслідування за відсутності підозрюваного, із врученням необхідних процесуальних документів його захиснику», – зазначається у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: