Власник компанії Louis Vuitton втратив $30 мільярдів через коронавірус

Власник компанії Louis Vuitton втратив $30 мільярдів через коронавірус
Бернар Арно втратив більше, ніж будь-який інший учасник рейтингу Bloomberg Billionaires за цей же період

Магазини LVMH по усьому світу були зачинені понад місяць, що призвело до мільярдних збитків

Мільярдер Бернар Арно, який є президентом і CEO групи компаній Louis Vuitton Moët Hennessy, втратив через пандемію більше грошей, ніж будь-хто на планеті.

Як повідомляє Bloomberg, за свій 71 рік пережив декілька криз, але жодна не була схожа на теперішню, яка вдарила по усій його армаді з понад 70 брендів – від Dior до Fendi.

Згідно зі звітом Bloomberg Billionaires Index, завдяки падінню акцій LVMH на 19% цього року його власний капітал скоротився на понад $30 млрд. Станом на 5 травня Арно втратив стільки ж, скільки за цей же період заробив глава Amazon Джефф Безос.

Через пандемію та впроваджені у зв’язку із нею обмежувальні заходи магазини Арно по усьому світу були зачинені понад місяць, що призвело до мільярдних збитків в його найбільш прибутковому підрозділі.

Незважаючи на ситуацію, що склалась, очільник LVMH не збирається відмовлятись від свого наміру купити Tiffany & Co за $16 млрд.

Нагадаємо, в листопаді минулого року LVMH досягнула угоди про придбання американської мережі роздрібної торгівлі ювелірними виробами Tiffany & Co за $16,2 млрд. Це приблизно на 13% вище спочатку запропонованої ціни.

На початку квітня Американський бізнес-журнал Forbes опублікував рейтинг найбагатших людей світу. Власник модного будинку LVMH Бернар Арно і його родина посідали третє місце, їх статки дорівнюють $76 млрд.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: